Kojima TGS'de Zone of the Enders'e Odaklanacak

Zone of the Enders'in Playstation 2'deki oyunları oldukça başarılıydı
09.09.2011 21:20 Alkan Adakaner


     Tokyo Game Show'a büyük bir liste ile katılan Konami'nin Kojima Productions stüdyoları da önemli duyurulara hazırlanıyor. Hideo Kojima'nın başında bulunduğu stüdyo yeni bir Zone of the Enders oyunu duyurabilir.
 
     15 Eylül'de TGS'de Metal Gear Solid HD Collection ve Zone of the Enders HD Collection sunumu yapacak olan Hideo Kojima'nın 17 Eylül'de Zone of the Enders için ayrı bir sunum yapacak olması dikkatleri çekiyor.
 
      Hatırlarsanız daha önce Zone of the Enders'in 3DS sürümünün çıkacağı yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Büyük ihtimalle böyle bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Gelecek hafta herşey netleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler