Kojima'nın Yeni Oyun Fikri: "İnsanlık Konuları"

06.06.2012 13:11 Erkut Köse


   Metal Gear Solid projeleriyle görmeye alışık olduğumuz Hideo Kojima, yepyeni bir oyun tarzıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
   Daha önce yeni oyun yapacağı ile ilgili bazı ipuçları veren, ancak içeriğiyle ilgili herhangi bir bilgi vermekten kaçınan Kojima, E3 fuarında CVG ile yaptığı röportajda fikirlerini ortaya dökmeye başladı. Bu kez yeni oyun çoğu kişinin beklediği gibi yeni bir MGS olmayacak gibi görünüyor.
 
   MGS serisine devam etmesinin sebebini "Bana yeni yollar gösteriyor" diyerek açıklayan deneyimli yapımcı, yeni oyununun tamamen farklı bir konseptte olduğunu belirtti.
 
   Buna göre yeni oyun serisi, daha insanlıkla ilgili konuları ve olayları konu edinecek. Bunlara örnek vermeyide ihmal etmeyen Kojima, özellikle aşk, aile kurmak ve doğa gibi konuları işlemek istediğinin altını çizdi.
 
    Hideo Kojima'nın daha önce hiç işlemediği konuları işlemesi ilginç olsa da, kendisine oyun konusunda güvenimiz tam. Bakalım karşımıza ne tür bir oyun çıkacak. Merakla bekliyoruz.
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 3 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 3 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler