LCK 2020 Bahar Mevsimi'ne Seyircisiz Başlayacak

29.01.2020 23:38 Hamit Can Sayılgan

 
       League of Legends Kore Şampiyonluk Ligi (LCK), 2020 Bahar Mevsimi'ne seyircisiz başlayacağını duyurdu. Riot Games Kore’nin yaptığı açıklamaya göre oyuncuların, ziyaretçilerin ve yetkililerin sağlığının ve güvenliğinin korunması amacıyla 30 Ocak 2020 Cuma günü satışa sunulması planlanan karşılaşma biletleri zaman belirtilmeksizin askıya alındı. LCK’nin başlamasından önce yapılması planlanan basın günü ise iptal edildi. LCK 2020 Bahar Mevsimi, 5 Şubat Çarşamba günü T1 - DAMWON Gaming mücadelesi ile başlayacak.
 
     Bu haftanın başında yapılan açıklamayla ilk başta Corona virüsünün ortaya çıktığı Çin'de League of Legends Çin Pro Ligi, belirsiz bir tarihe kadar ertelenmişti. Şu an Çin Yeni Yılı kutlamaları için tatilde olan ligin karşılaşmalarına 5 Şubat'ta devam edilmesi bekleniyordu. Fakat virüse yakalanan vakaların artması nedeniyle ülkede kriz ilan edildi. Bununla birlikte 8 Şubat’ta başlaması planlanan, LMS ve LST’nin birleşimi olan Günaydoğu Asya liginin başlangıcı da Corona virüsü tehdidi nedeniyle belirsiz bir süre ertelendi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler