League of Legends'ın Türkçe Seslendirme Kadrosu

07.09.2012 19:11 Ersin Kılıç


     Dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends, bir sinema filmi ekibi kadar kişinin rol aldığı Türkçe seslendirilmesiyle Hollywood yapımı filmlere taş çıkartıyor. League of Legends’a gelen Türkçe dil desteği sayesinde oyuncular artık kendi dillerinde oyun oynayabiliyor ve karakterlerinin verdikleri tepkilere gülebiliyor.

     Seslendirmede emeği geçen 56 ses sanatçısı arasında Cem Kurtoğlu, Fatih Özacun, Gökhan Akçakara, Gülen Karaman, Müge Oruçkaptan, Nur Subaşı, Nüvit Candaner, Payidar Tüfekçioğlu gibi önemli isimler de yer alıyor.

     Oyuncular League of Legends’a gelen Türkçe desteğiyle karakterlerin ilginç repliklerine de tanık oluyor.Özellikle son dönemde sosyal medyada da yer bulan eğlenceli yerel replikler, League of Legends dünyasının çok daha renkli bir atmosfere sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca oyunda aşağıdakiler gibi şaşırtıcı ve iddialı replikler de bulunuyor.

Dünyayı ateşe vermeye hazır mısın?
Gerçek bir yetenek gösterisinin vakti geldi.
Adalet meydanlarına!
Yaşam ve ölüm bir döngüden ibaret.
Kılıçla yaşa, kılıçla öl!
Kırmızı, beyaz et fark etmez, hepsini yerim!
İnsanlar beni görmek için ölüyor, dedik ya!
Ölüm sadece bir başlangıç…

 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler