Left 4 Dead 2 DLC'si Xbox 360'ta Ertelendi

25.07.2012 04:37 Samet Konuksal


   Valve, en beğenilen yönlerinden birisini bu kez Left 4 Dead serisine uyguluyor. Oyunların çıkışından yıllar geçmesine rağmen desteği bırakmayan Valve, Left 4 Dead 2'ye ücretsiz DLC sunuyor. Fakat bu DLC adına bir iyi, bir de kötü haberimiz var.
 
   Kötü haberden başlarsak eğer, Left 4 Dead 2'nin Cold Stream DLC'si Xbox 360'ta bilinmeyen bir tarihe ertelendi. İyi habere gelirsek de, Cold Stream DLC'si PC çıkışını yaptı ve de Left 4 Dead 2'nin fiyatını indirdi.
 
    Valve'in yayınladığı kampanyaya göre Left 4 Dead serisi, Perşembe gününe kadar %75 indirimle sunulacak. Böylelikle serinin her iki oyununun fiyatı geçici olarak $4.99'a inmiş oldu. İndirimden faydalanmak için sizi şöyle alalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 1 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 4 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler