Lost Planet 3 Wii U İçin Piyasaya Çıkacak mı?

Lost Planet 3'ün geleceği parlak olacak mı?
13.11.2012 09:21 Alkan Adakaner


      Capcom, Nintendo Wii U için çok sayıda oyun duyurmak bir yana oldukça sessiz kalıyor. Buna rağmen firmanın yetkilileri önümüzdeki günlerde bu konsol için duyuruların yapılacağını açıklamışlardı. Bu duyuruları hala bekliyoruz.
  
     Diğer yandan ise dünyanın en büyük oyun dergisi Game Informer'ın yeni sayısında Lost Planet 3 'ün Nintendo Wii U için de piyasaya çıkacağından bahsediliyor. Şu an için PS3, Xbox 360 ve PC için hazırlanan oyunun Wii U sürümünün çıkması pek de sürpriz olmayacaktır.
 
     Her ne kadar Lost Planet 3 öyle çok merakla beklenen bir oyun olmasa da Wii U'da oyun çeşitliliğinin fazla olması konsolu bekleyenlerin istediği bir şey.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler