Macera Oyunu Death Trick: Double Blind 14 Mart'ta Çıkış Yapıyor

29.02.2024 12:02 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Neon Doctrine ve geliştirici Misty Mountain Studio, araştırmacı macera oyunu Death Trick: Double Blind'ın 14 Mart'ta Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bir sihirbaz ve özel dedektif, kayıp sihirbaz vakasını ele alırken, 20. yüzyılın ortalarına doğru zamanda geriye bir adım atın. Gösterişli sanat görsellerine ve gezici sirkin altın günlerini hatırlatan atmosferik müziklere hayret edin! Ama asla unutmayın, ölümcül bir gizem var.
 
Vakayı farklı bakış açılarından ele alan iki kahramanın kontrolünü elinize alın: biri sihirbaz arkadaşı ve kurbanın meslektaşı, diğeri ise hafıza kaybıyla boğuşan özel dedektif. Çok sayıda karakterle arkadaş olmak ve onları sorgulamak için benzersiz becerilerini ve uzmanlıklarını kullanın, çeşitli yerleri araştırın ve hem dedektifleri hem de sirk hayranlarını şok edecek ve memnun edecek sürprizler, dönüşler ve ihanetlerle dolu dolambaçlı bir anlatıda çelişkileri avlayın. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler