Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada

17.05.2024 15:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Hooded Horse ve geliştiriciliğini Slavic Magic ekibinin üstlendiği Orta Çağ strateji simülasyon oyunu Manor Lords yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre oyun tüm mağazalarda 2 milyondan fazla sattı. Bu satış sayısına oyunun çıkışından üç hafta içerisinde ulaşıldı.
 
Manor Lords çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Hooded Horse CEO'su Tim Bender yeni satış sayısı ile beraber çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bu kadar çok oyuncunun Manor Lords'u oynaması gerçekten de harika. İlk etapta beklentilerimizin düşük olduğu bu yapım düşündüğümüzden de öteye ulaştı. 2 milyon satış sayısına ulaşmak gerçekten de heyecan verici."
 
Ortaya çıkan detaylara göre ve bilindiği üzere Manor Lords bir yıl kadar erken erişim sürümünde kalacak. Bu süreç boyunca yeni içerikler ve güncellemeler alacak. Aynı zamanda oyunda kendi topraklarınızdan sorumlu bir Lord olarak oynayabiliyor ve şehrinizi inşa edip yönetebiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 3 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 5 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 6 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler