Mass Effect 3'ün Müzik Kadrosu Çok Sağlam

20.12.2011 11:40 Ersin Kılıç


     Hikaye ve oynanışı kadar müzikleriyle de ilk iki oyunda bizi kendine hayran bırakan Mass Effect serisinin üçüncü oyunu da bu konuda oldukça sağlam geliyor. EA Games ve Bioware firması oyunun müziklerini yapan isimleri açıkladı.
 
     Kadroya baktığımızda oldukça sağlam bestecileri görüyoruz. Zaten çoğu hollywood'ta kendini kanıtlamış ve daha önce oyun müziklerinde ve Mass Effect serisinde çalışan isimler de var. konu ile ilgili bir açıklama yapan Bioware'den Casey Hudson, "Bioware oyunlarındaki sihir her zaman oyunun hikayesindeki duygusallıktan gelmiştir. Doğal olarak müziklerde böylesine bir deneyim için oldukça önemli." sözleri ile müziklerin öneminden bahsetmiş.
 
     Peki oyunun müzik kadrosunda kimler var. Aşağıdan oyunun müziklerinde çalışan isimlere ve daha önce yer aldıkları projelere göz atabilirsiniz.

Clint Mansell: Black Swan, The Wrestler ve Requiem for a Dream.
 
Christopher Lennertz: Horrible Bosses, Mass Effect 2: Overlord, Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker, Medal of Honor.
 
Cris Velasco: God of War series, Mass Effect 2: Kasumi ve Mass Effect 2: Arrival.
 
Sam Hulick: Mass Effect: Bring Down the Sky ve Mass Effect 2.
 
Sascha Dikiciyan: TRON: Evolution, Mass Effect 2: Kasumi, Mass Effect 2: Arrival.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler