Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar

05.05.2024 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Mayıs ayı içerisinde birçok PC ve konsol oyunu oyuncularla buluşmaya hazırlanırken elbette bunların içerisinde Türkçe dil destekli yapımlar bir hayli dikkati çekiyor. Ülkemizde özellikle son yıllarda artan dil destekleri sayesinde oyunlara daha fazla sarılabiliyor ve böylece çok daha fazla vakitler geçirebiliyoruz. Bu desteklerin artması sevindirici.
 
Beklenen yapımlar yakında bizlerle
 
 
 
Mayıs 2024 içerisinde çıkış yapacak olan birçok yapım bulunuyor ancak bunların arasında Türkçe dil desteği olan projeler biraz daha ön plana çıkmayı başarıyor. Bu oyunlar arasında daha önce PlayStation konsoluna çıkış yapmış olan ve şimdi PC platformuna gelecek Ghost of Tsushima ve Ubisoft tarafından oynaması ücretsiz bir yapıya sahip XDefiant yer alıyor.
 
Diğer taraftan devam oyunu olarak bizlere sunulmak istenen aksiyon-macera oyunu Senua's Saga: Hellblade II çok beklenen oyunlar arasında bulunuyor. Sinematik bir deneyim sunmayı hedefleyen yapımda doğrudan aksiyona dahil olabiliyoruz. Son olarak bilim kurgu temasıyla ön plana çıkan Homeworld 3 bu ay oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 
Oyunların çıkış tarihlerine bakacak olursak, Homeworld 3 / 13 Mayıs'ta, Ghost of Tsushima (PC) / 16 Mayıs'ta, XDefiant ve Senua's Saga: Hellblade II ise 21 Mayıs'ta geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler