Maze Theory ve Pluto Digital, Emergent Entertainment PLC Şirketini Kurdu

29.11.2022 14:44 Umut Tandoğan

 
 
Oyun geliştirici Maze Theory ve Web3 teknoloji şirketi Pluto Digital, Emergent Entertainment PLC'yi kurmak için resmi olarak birleşti. Şirketin tahmini değerinin 65 milyon doların üzerinde olduğu söyleniyor ve şirket, gelecekteki bir halka arz etkinliği için hazırlanıyor.
 
2018'de kurulan ve Londra merkezli Maze Theory, Doctor Who: The Edge of Time ve Doctor Who: The Lonely Assassins gibi VR oyunları çıkardı. Emergent Entertainment'ın bir yan kuruluşu olmasına rağmen, oyun geliştiricisi yalnızca karma gerçeklik ve VR oyunları geliştirmeye odaklanmaya devam edecek.
 
Stüdyonun 2023'te çıkması planlanan Peaky Blinders: The King's Ransom bir Web3 oyunu olmayacak.
 
Duyuru ayrıca, Sony Interactive Entertainment'ın eski başkan yardımcısı Simon Rutter'ın da yönetim kurulu başkanı olarak katıldığını söyledi.
 
Emergent Entertainment CEO'su Ian Hambleton, "AAA oyun yaratıcılarını ve gelişmiş Web3 mühendislik becerilerini henüz görülmemiş bir şekilde bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz" dedi. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler