Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Sürümü Onaylandı

22.08.2023 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 için yeni bir doğrulama geldi. Bu doğrulamayla beraber oyunun PlayStation 4 sürümü onaylandı ve bu sürümün yalnızca dijital olarak piyasaya sürüleceği belirtildi. Vol. 1 daha önce Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için duyurulmuştu.
 
Koleksiyon sürüm 24 Ekim'de geliyor
 
 
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, 24 Ekim tarihinde oyunculara sunulmayı bekliyor. Oyunun PlayStation 4 sürümünün çıkış tarihi şu anda "belirlenecek" olarak listeleniyor. Konami, PS4 sürümünün çıkış tarihini ve fiyatını daha sonraki bir tarihte açıklayacağını belirtiyor. 
 
Diğer taraftan PlayStation 4 sürümünün aksine Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PlayStation 5, Xbox Series ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Switch'in fiziksel sürümünü satın aldıysanız oyunu oynamak için 24,1 GB'lık boş alana ihtiyacınız olacak.
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 paketi,  "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater"ın yanı sıra bir dizi bonus içerikten oluşuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: The Legacy Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 3 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 9 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler