MicroVolts'te Yeni Harita ve Eşyalar

Microvolts OctoberFest'i kutluyor.
04.10.2011 15:33 Ersin Kılıç


     Yalnız MicroVoltsçular hünerlerini hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un yepyeni Tek Oyuncu Modu Invasion’da (Akın) kanıtlayabilirler. Oyuncular dört bir yandan gelecek bir sürü robotla savaşacak… Ama ateş güçlerini korumak için çok dikkatli olmalılar, çünkü cephane sınırlı ve sinir bozucu robotlar asla vazgeçmiyor!

     Oktoberfest’i Almanlar gibi, hem Knox hem de Naomi için yeni Bavyera giysileriyle kutlayın! Biranızı kaldırın, Pretzel krakerlerinden alın ve yeni bir arbede silahı “Feast on a Fork” (Çatalda Şölen) ile düşmanlarınızı perişan edin!

     Yeni mekan Hobi Dükkanı’nı altüst edin! Elbette oyuncaklar bu büyük ve ayrıntılı haritada, şüphelenmeyen düşmanları şaşırtmanız için gizli geçitlerle mesaiden sonra toplanacak. Dükkan sahibi sabah işyerine geldiğinde neler olduğunu merak edecek tabii!

     Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye ve aksiyona katılın: http://www.MicroVolts.com/. Düzenli olarak güncellenen web sitesi, oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ve forum etkinliklerine dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MicroVolts Platformlar: PC Geliştirici: Rock Hippo Dağıtıcısı: Rock Hippo Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 49 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler