Need for Speed: No Limits'te Depoyu Gerçek Parayla Dolduracaksınız

Limit yok, ama Yakıt da yok
28.01.2015 14:00 Alkan Adakaner


    Mobil platformlar için Need for Speed: No Limits'i duyuran Electronic Arts anlaşılan bu oyunun ödeme sistemiyle çok tepki çekecek; çünkü F2P olarak piyasaya çıkacak oyun size oldukça pahalıya patlayabilir.
 
    Örneğin oyunda yakıtınız bittiğinde size iki seçenek sunuluyor. Ya birkaç dakika bekleyeceksiniz, ya da yarışa başlamak için gerçek parayla oyun içi altın satın almalısınız. Her yarış sonrası birkaç dakika beklemek de gerçekten sinir bozucu olabilir.
 
    Diğer taraftan örneğin oyunda deponuzu 3 altınla doldurabiliyorsunuz. 50 altını 60 dolara aldığımızı düşünürsek sanırım bu işten epey zararlı çıkabiliriz. Electronic Arts'ın hayal dünyasında kur oranları pek de iyi düzeyde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need For Speed: No Limits Platformlar: Mobil Geliştirici: Firemonkeys Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler