PES 2012'nin Yenilenen Penaltı Sistemi

Penaltı sistemi değişikliğe gidilen sistemlerden sadece biri.
16.08.2011 16:18 Gökhan Yılmaz

 
     Pro Evolution Soccer 2012'nin yenilenen penaltı sistemi için tanıtım videosu yayınlandı. Konami, PES 2011 oyuncularının fikirleri üzerine yeniliğe giderek çeşitli geliştirmelerde bulunmuş.
 
      Oyunun 2011 sürümünde penaltı kullanırken topu kontrol etmek daha zormuş. Top ya direkt olarak kaleciye ya da geniş açılarla uzaktan gidiyormuş.
 
     Bu sene bu tip şeylerle karşılaşmayacaksınız. Daha basit kontroller oyuncuları bekliyor. Kaleciyi ve vuruşu yapan futbolcuyu kontrol eden oyuncular çok daha basit bir şekilde hareket edebilecekler. Bunun nasıl yapıldığını gösteren tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 27 Dk önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler