PSN'de Online Oyun Testleri Tamamlandı

Açıl susam açıl :)
13.05.2011 13:57 Ersin Çakı


 
    Tam 23 gündür kapalı olan Playstation Network sunucusu kullanıcılarla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Mayıs ayının ilk haftasında açılacağı söylenen fakat bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden bir türlü açılamayan sunucuda belli ki birçok test aşaması tamamlamış durumda.
 
     Kademeli olarak açılması beklenen PSN'nin öncelik olarak Online oyunlar ve hesap işlemlerinin aktif edileceği açıklanmıştı. Bu açıklamayı doğrulayan bilgiye ise SOCOM 4 geliştiricilerinin online testlerinde rastlıyoruz. Buradaki bağlantıda sp-int_temp_01 isimli bir PSN kullanıcısın en son 10 Mayıs 2011 Salı tarihinde çevirim içi olduğunu ve hangi maçları yaptığını istatistiksel olarak görmeniz mümkün.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day Counter Strike 2'ye Eklendi 50 Dk önce PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 1 Saat önce Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 7 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler