Pachter: Yeni Nesil Xbox , 99$ Olacak

11.07.2012 00:23 Erkut Köse


   Michael Pachter'ı tanımayan var mı bilmiyoruz. Ancak oyunlarla ilgilenen herkes eminim ki adını bir yerden duymuştur. Kendisinin kehanetleri bitmek bilmiyor. Şimdiki yeni teorisi ise yeni nesil üzerine.
 
   Pachter'a göre önümüzdeki nesilde çıkacak olan Xbox, 99$ fiyat etiketine sahip olacak. Sadece bununla da yetinmeyek olan konsol, aynı zamanda tv ve internet görevi de görecek. Tabii ki bunlar için de aylık ücret alınacak. Yani artık alacağımız konsol bir akıllı tv görevi üstlenecek.
 
  Bu tahminlerin ne kadar doğru olduğundan çok, benim merak ettiğim konu böyle bir sistem şayet gelirse oyuncuların tepkilerinin ne yönde olacağıdır. Siz yeni nesil Xbox'ı bu şekilde görmek ister miydiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler