Paris Hilton, Nintendogs Oyununun App Store'da Yer Almasını İstiyor

09.01.2018 20:05 Tunahan Safdır

 
     Oyun dünyası sadece bizler gibi oyunseverlerden oluşmuyor elbette. Dünya çapında isim yapmış bazı ünlüler aynı zamanda iyi birer oyuncu. Tabi bu durum Paris Hilton için ne derece geçerli bilemeyiz.

     Yine de kendisi Nintendogs'u oldukça seviyor olmalı ki geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve Nintendogs'un App Store üzerinde yer alması gerektiğini söyledi. Paris Hilton'un bu paylaşımı 30 binin üzerinde retweet ve 100 bine yakın beğeni alarak oldukça ilgi çekti. Peki gerçekten de Nintendogs App Store'a gelir mi dersiniz?

     Bu soruya cevap vermek zor. Çünkü söz konusu ünlü bir ismin paylaşımı olunca ne gerçek, ne reklam bilemiyoruz. Belki de Nintendo ve Apple'ın halihazırda böyle bir planı var ve bunu gündeme getirmek için böyle bir hamle yapmış bile olabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendogs Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler