Perfect World: Torchlight MMO'su 2012 Sonunda

Torchlight, Diablo'ya çok benzemesi nedeniyle eleştiri de almıştı
03.09.2011 07:36 Alkan Adakaner


     Torchlight'ın MMO oyunu ile ilgili açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Çinli MMO firması Perfect World'tan (ki kendileri Runic Games'in önemli miktarda hissesine sahiptir) yetkili Kelvin Lau'nun açıklamasına göre Torchlight MMO'su 2012 sonunda veya 2013 yılının başında piyasaya çıkacak.
 
       Cryptic Studios'un da hisselerinin bir kısmını elinde bulunduran Çinli firma Perfect World aynı zamanda NeverWinter'ın MMO'sunun da yine benzer zamanlarda piyasaya çıkmasını bekliyor. 
 
      Bu arada ilk Torchlight 2'nin PC platformu için hala bu yıl içinde piyasaya çıkarılması düşünülüyor. Her ne kadar oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmasa da 2012'ye sarkması sürpri olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight 2 Platformlar: PC Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 14 Ağustos Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 14 Ağustos Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 14 Ağustos IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 14 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler