Prison Architect'in Yeni Genişlemesi Going Green Duyuruldu

14.01.2021 20:10 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme oyunu Prison Architect'in yeni genişleme paketi Going Green'i duyurdu.

28 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İçeriği:
 

Hapishane Müdürleri, ellerinizi çamura sokmaya hazır mısınız?

Prison Architect: Going Green tesisine tarım yapma imkânı getiriyor ve çiftçilik faaliyetleri, dışarıya mahsul satışı ve bir sürü kaçak malzeme de bununla birlikte geliyor.
 
Emeklerin Meyvesi: Çiftçilik faaliyetleri hapishanede yeni bir çalışma biçimi anlamına geliyor; mahkumlar artık patates, buğday, elma gibi mahsuller yetiştirebilecek. Mahsuller dışarıya da satılabilecek, mahkumların yemeklerinde de kullanılabilecek.

Tarım Alanı: Açık havada bulunan üç ayrı alanda çiftçilik yapılacak. Bu alanlar Meyve Bahçesi, Tarla ve Sebze Bahçesi şeklinde belirlendi. Fakat iş bununla bitmiyor; oyuncular Tarım İşçisi personel görevlendirebilecek, mahsulleri depolamak için bir Ambar hazırlayabilecek ve çiftçilik malzemelerini koymak için bir Kulübe inşa edebilecek.

Bela Geliyorum Diyor: Yeni mahsullerle birlikte gelen yeni kaçak malzemeler başını ağrıtabilir. Mahkumlar artık tarlalarda gizlice çeşitli bitkiler yetiştirip mutfaktan aşırdıkları yemek malzemeleriyle birlikte İçki üretebilirler. Ayrıca Çeteler tarlaları mesken tutabilir, o yüzden gardiyanlarını tetikte tut!

Daha Çevreci Bir Sistem: Güneş, Rüzgar ve Güneş/Rüzgar Hibrit enerji kaynaklarıyla hapishaneler daha çevreci bir çehreye bürünüyor. Bu sürdürülebilir yöntemlerle elde edilen enerjinin fazlası, Enerji İhraç Sayacı kullanılarak şehir şebekesine satılabilir. 


Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prison Architect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Introversion Software Dağıtıcısı: Introversion Software Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler