Resident Evil 4'ün HD Videosu Ortaya Çıktı

Resident Evil 4 seride değişimin başlangıcıydı
03.04.2011 15:19 Alkan Adakaner


     Capcom'un Resident Evil serisinin 15. yılı dolayısıyla Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkaracağı Resident Evil: Revival Selection'da bildiğiniz gibi Resident Evil 4 ve Resident Evil: Code Veronica adlı oyunlar bulunuyor. Batı'da PSN'den satılacak bu oyunlara ait ekran görüntüleri daha önce yayınlanmıştı, şimdi ise bir video ortaya çıktı.
 
      Aşağıda izleyebileceğiniz bu videonun Revival Selection'da yer alan HD sürümden alınmış olup olmadığı bilinmiyor. Kimilerine göre vidoe gerçekten de Revival Selection'a ait, bazı oyuncular ise bu videonun PC sürümünün modlanmış hali olduğunu düşünüyor. 
 
      Aslında ekranda Xbox 360 joy pad'ine ait tuşların görünmesi oyuncuların kafasını karıştıyor. Sanırım Capcom'dan resmi bir açıklama gelmesini beklemek en iyisi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni The Lord of the Rings Oyunu için Çıkış Tarihi Verildi 38 Dk önce CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor 22 Eylül Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti 22 Eylül God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 22 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 22 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler