Resident Evil'ın Yaratıcısından "Vanquish"

29.01.2010 15:27 Alkan Adakaner

          
 
Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami, Capcom'dan ayrılarak Platinum Games'in kurucuları arasında yer almıştı.
 
Platinum Games bünyesinde Bayonetta ve Mad World gibi oyunlara katkısı da bulunan Shinji Mikami, Resident Evil 4'ten beri bir oyunun yapımcı koltuğunda oturmuyor.
 
Resident Evil 4'ten sonra Shinji Mikami'nin ilk oyunu olacak olan Vanquish sonunda bir video ile ortaya çıktı.
 
Gerçek görüntülerle, sinematiklerin birleştiği videoda Amerika'nın ezici bir güç tarafından saldırıya uğraması konu alınıyor.
 
Oyunun videosu Lost Planet ve Halo gibi oyun dünyasının popüler oyunlarını hatırlatıyor olsa da henüz oyun içi görüntüler olmadığından dolayı nasıl bir oyun olacağı belli değil.
 
Vanquish'in henüz hangi platformlara çıkacağı belli değil, fakat Xbox 360 ve PS3 için çıkacak gibi görünüyor. Platinum Games'in yapımcısı olduğu oyunun yayıncısı büyük ihtimalle Sega olacak.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Dk önce Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 20 Milyonu Aştı 8 Dk önce Platform Oyunu KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT Konsollara Geliyor 1 Saat önce 2si1 Bayram Özel: Eskiden Nasıl Oyun Oynardık? (Video) 1 Saat önce Görsel Roman Oyunu HIGHSPEED Etoile Paddock Stories, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler