Resistance 3'ten Multiplayer Oynanış Videosu

Resistance 3'ün multiplayer modu dolgun bir içeriğe sahip
06.03.2011 20:09 Gökhan Yılmaz

 
     Insomniac Games'in PlayStation 3'e özel hazırladığı Resistance 3'ün multiplayer modundan çekilmiş 5 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoyu izledikten sonra oyunun multiplayer modunun oynanışıyla ilgili yeterli bilgiye sahip olacaksınız.
 
     Resistance 3'ün multiplayer modu 16 kişiye kadar destek veriyor fakat videoda 4 ya da 6 oyuncu bulunuyor. Videoda, geçtiğimiz günlerde açıklanan özelliklerden bazılarını görebiliyoruz. Bubble Shield ile kendi etrafınıza koruma balonu oluşturabiliyor, Ammo Beacon ile takım arkadaşlarınıza cephane verebiliyor ve Radar Beacon ile tüm takımınızın, düşmanı radarda görebilmesini sağlayabiliyorsunuz.
 
     Diğer yandan Doppelganger ile rakibinizi yanıltmak için bir klon görüntünüzü oluşturabiliyor ve Dash ile rakibin saldırısından hızlı bir şekilde kaçabiliyorsunuz.
 
     Bu özelliklerden bazılarını ve pek çok eğlenceli silahın gösterildiği oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler