Rift'in Açığı Hacker Yardımıyla Kapatıldı

Geçtiğimiz ay Rift'te 1 milyondan fazla hesap yaratıldığı açıklanmıştı
21.03.2011 14:43 Gökhan Yılmaz

 
     Trion Worlds, hafta sonu yapılan yoğun bir çalışmanın ardından çok önemli bir oyun hatasını düzelttiklerini ve bunu bir hacker'a borçlu olduklarını açıkladı.
 
     Bir Rift kullanıcısı tarafından uyarılan yapım ekibi, bu açık sayesinde oyundaki hesapların büyük bir tehlikeye girdiğini fark etti. Giderilen bu açık sonrasında tüm hesapların sadece %1'inin etkilendiği belirtildi.
 
     Kullanıcıya, oyunun resmi forumlarında yapım ekibinden övgü dolu bir teşekkür mesajı yazıldı. Rift sunucularının açılmasından beri saldırı altında olduğu ve sürekli güvenliği aşmaya çalışan kullanıcıların bulunduğu söylenirken, tüm bunlarla sürekli mücadele edildiği ve güvenliği sağlayacak daha fazla insanın işe alındığı belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 1 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 2 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 6 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler