Rockstar Games, E3 Fuarında Yer Almayabilir

GTA V'i sabırsızlıkla beklememek çok zor
12.05.2012 09:45 Alkan Adakaner


      Oyun dünyasının en saygı duyulan ve beğenilen geliştiricileri arasında bulunan Rockstar Games E3 fuarında yer almayabilir.  E3 fuarının ziyaretçilerine baktığımızda Rockstar Games'in adı ile karşılaşamıyoruz.

     2012 yılında Grand Theft Auto V'i piyasaya sürmesi beklenen Rockstar Games'in Haziran ayı başında gerçekleşecek olan E3 fuarına katılmaması oyuncuları üzebilir; çünkü çok sayıda oyuncu bu fuarda Grand Theft Auto V'in oynanabilir olmasını bekliyordu.
 
     Kısa bir süre sonra Max Payne 3'ü piyasaya sürecek olan Rockstar Games'in sahibinin Take Two olduğunu ve Take Two'nun bu fuara katılacağını da belirtelim. Yani GTA V gibi oyunları belki de Take Two'nun standında görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Yerli Yapım Anomaly President ve Switch 2 Söylentileri 27 Dk önce Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler