Sahne Sırası Dave Mustaine'in

31.08.2010 14:08 Ersin Kılıç


 
     Ritim oyunları denince Rock Band ile birlikte akla gelen ilk isim olan Guitar Hero'nun yeni oyunu Warriors of Rock için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosunda Guitar Hero'nun değişen yüzüne şahit oluyoruz. Yani sahnelerden daha farklı ortamlara geçtiğimiz ara videolar da kendisine yer edinmiş. Oyunun proje yönetmeni Brian Bright'nin de yer aldığı videoda oyunun sonundaki boss mücadelesi de anlatılmış.
 
     Videodaki asıl süpriz ise bu boss mücadelesinde başrolü oynayan Megadeth'in kurucusu, gitarist ve solisti Dave Mustaine oluyor. Dave Mustaine'in oyunun stüdyo çalışmalarından görüntülerinin de gözüktüğü videoda, sanatçının oyun hakkındaki bazı görüşlerine de yer verilmiş.
 
     24 Eylül'de PS3, Xbox 360 ve Wii için çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero: Warriors of Rock Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Neversoft Interactive Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 1 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 2 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 3 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 4 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler