Sega: Sonic 4: Episode 2 Daha Gelişmiş Olacak

Oyunun ilk bölümü büyük beğeni toplamıştı
26.02.2011 08:30 Alkan Adakaner


      Sega'nın maskotu Sonic'in maceralarının 2D mi, yoksa 3D mi olması konusu sürekli tartışılır. Bir çok Sonic fanı da onun 2D oyunlarının daha eğlenceli olduğu görüşündedir. Sega da bunu iyi bildiğinden 2D Sonic oyunlarını aksatmaz. Firmanın Xbox 360, PS3, Wii ve iPhone için çıkardığı Sonic Hedgehog 4: Episode 1'den sonra devam bölümü de yolda olduğu açıklandı.
 
       Sega'dan Ken Balough'un açıklamasına göre Sonic the Hedgehog: Episode 2, firmanın Avrupa ve Amerika'daki merkezlerinden gelen geri bildirimler de dikkate alınarak geliştiriliyor. 

       Episode 2 için çok sayıda yeni fikrin olduğunu söyleyen yetkili, ilk bölümdeki bazı elementlerin daha iyi olabileceğini inkar edemeyeceğini, bu nedenle hayranların görüşünü alarak da daha iyi bir oyun geliştirme amaçlarının olduğunu belirtti. 

      Sonic The Hedgehog: Episode 2 için Duke Nukem Forever'da olduğu gibi yıllarca beklemeyeceğimizi de belirten Balough, çıkış tarihine ilişkin bir ipucu vermedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dimps Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 5 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 5 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler