Serious Sam 3'ün İlk Ekran Görüntüsü

28.02.2011 12:07 Ersin Kılıç


     Ortalığı birbirine katan Serious Sam'in maceraları geçtiğimiz dönemlerde tekrar karşımıza çıkmıştı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan üçüncü oyun için ilk ekran görüntüsü ise bugün ortaya çıktı.
 
     Oyunun resmi facebook hesabında ortaya çıkan bu görselde grafiklerin önceki oyunlara nazaran daha iyi olduğunu görüyoruz. Tabi buna rağmen oyunun aksiyon dozajı ve esprili yapısı ise eminim devam edecektir.
 
     Bu ekran görüntüsü ile birlikte Serious Sam First Encounter ve Second Encounter'a veya iki oyunu da içeren Double Pack'a sahip olan oyuncuların, üçüncü oyunun ilk içeriğini de bedava olarak indirebilecekleri belirtilmiş. Oyunun bu ilk görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia'dan Rekor Değer Kaybı ve PSVR2'nin Geleceği (Video) 23 Dk önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler