Silicon Knights'ın Yeni Oyunu Ne Olacak?

The Box kod adlı oyun, Too Human üçlemesinin bir parçası da olabilir.
30.11.2009 14:19 Ersin Kılıç

Oldukça başarılı bir firma olarak bilinen fakat son yapımları Too Human ile oyunseverleri hayal kırıklığına uğratan Silicon Knights'ın sıradaki projesi ne olacak?
 
Herkes daha önce bir üçleme olacağı söylenen Too Human'ın ikinci oyununu beklerken firmanın yapımcılarından ilginç bir aıklama geldi.
 
Silicon Knights'ın oyun yapımcılarından biri olan Zhang Shao-Yong, yaptığı açıklama ile firmalarının yeni bir oyun üzerinde çalıştığını belirtti. The Box kod adı ile yapılan oyunun PS3 ve Xbox 360 için geliştirildiğini de sözlerine ekledi.
 
Yong ayrıca bu yeni yapımda, tıpkı Too Human'da olduğu gibi özel efektler ile ilgilendiğini de belirtti.
 
Bakalım bu açıklamadan sonra Silicon Knights'tan bir bilgilendirme gelecek mi?
 
 Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Too Human 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Silicon Knights Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler