Skyrim'in Yeni Videosunda Ejder Yardımı Alıyoruz

"Gel kuçu kuçu kuçu"
27.10.2011 12:46 Ersin Kılıç


     RPG severlerin uzun süredir beklediği ve çıkması ile birlikte eminim benim gibi kendilerini eve kapatacakları The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     G4 TV tarafından yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunun daha önce gördüğümüz sahneleri dışında birçok yeni sahneye de yer verilmiş. Özellikle ilk defa gördüğümüz bazı mekanlar Skyrim dünyasının ne kadar yaratıcı bir dünya olduğunu gözler önüne seriyor.
 
     Oyunun hikayesine de değinilen bu videoda savaş sisteminden de bazı görüntüler yer verilmiş. Videonun sonunda ise kısa bir süre önce ortaya çıkan yeni bir özelliğimiz gözüküyor. Oyunda yöneteceğimiz Dovahkiin'in bir ejderha ile olan savaşında başka bir ejderha çağırıyor ve onun yardımıyla savaşa devam ediyoruz.
 
     11 Kasım'da çıkacak olan oyunun yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

[DHVIDEO=3435]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler