Sony, Xbox One'ın Piyasaya Çıkışını Trollerse!

08.09.2014 21:54 Alkan Adakaner


    Sony ve Microsoft'un bazı hayranları iki firma arasındaki rekabeti biraz fazla abartsalar da neyse ki yönetim kademesinde işler çok daha sakin ilerliyor. Sony ve Microsoft'un Danimarka ofisleri arasındaki rekabet de bunun kanıtı.
 
    Daha önce PS3'ün piyasaya çıkışını trolleyen Microsoft'a yanıt Xbox One'ın Danimarka çıkışında geldi. Sony Danimarka, Microsoft ofisinin önüne bir pankart açarak Xbox One'a hoşgeldin dedi. Tabi bunun anlamı "nerede kaldınız yahu" olarak da düşünülebilir.
 
    Microsoft'un Danimarka ofisiyse bu trolleme girişimine dostça! yanıt vereceğini ve Sony'nin Danimarka ofisinde sürprize hazır olunmasını açıkladı. Ayrıca "Şimdilik bırakalım da Danimarkalı oyuncular harika oyunların tadına baksınlar!" gibisinden iğneleyici bir açıklamada da bulundular.
 
    Sony Danimarka'nın hazırladığı videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler