South Park: Stick of Truth İçin Bir Devam Gelebilir

18.03.2014 11:10 Samet Basri Taşlı


     South Park: The Stick of Truth resmi olarak oyuncuların beğenisine sunuldu çok da kötü yorumlar almıyor. South Park yaratıcılarından Matt Stone ise oyunun devamı fikrine sıcak baktığını açıkladı.
 
     Stick of Truth'un çıkışından hemen önce IGN ile yaptığı röportajda, oyunun bir devam hikayesine müsait olduğunu ve beğenilmesi durumunda devam ettirebileceklerini söyledi. "Asla asla deme. Tekrar yapabiliriz. Oyunları çok ilginç buluyorum." dedi.
 
     Oyun geliştirme konusunda da yorum yapan Stone, giriştiklerinde bu kadar çok sorumluluk beklemediklerini itiraf etti. Trey Parker ile birlikte bir çok hata yaptıklarını ve bu sayede bir çok şey öğrendiklerini de dile getirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Stick of Truth Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler