Spider-Man 2'de Miles Morales'in Evindeki Yanlış Bayrak Gözlerden Kaçmadı

23.10.2023 20:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde Playstation 5 kullanıcılarına sunulan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2'de yeni bir hata ortaya çıktı. Oyuncular, Miles'ın evinin duvarlarından birine büyük bir bayrak asıldığını ve bunun Küba'nın bayrağı gibi göründüğünü belirtti. Ancak Miles ve ailesinin Küba ile hiçbir bağlantısı yok. 
 
Miles'ın ailesi Porto Rikolu
 
 
 
Porto Rikolu bir aileye sahip Miles karakterinin elbette evinde Küba bayrağı olması gözlerden kaçmadı. Nitekim Porto Riko ve Küba bayrakları birbirlerine benzerliğiyle de ön plana çıkıyor. İki bayrak içerisinde de soldan sağa doğru bir üçgen yer alıyor ve aynı tasarıma sahip olarak yer buluyor. Bu noktada renkler farklılık gösteriyor.
 
Küba bayrağının kırmızı üçgeni ve mavi çizgileri bulunurken Porto Riko bayrağının mavi üçgeni ve kırmızı çizgileri yer alıyor. Bu nedenle Miles'ın duvarına yanlışlıkla bu bayrağın yerleştirildiği ortada. Kısacası bu bayrak olayı ekip içerisindekilerin gözlerinden kaçmış.
 
Öte yandan Insomniac topluluk ve pazarlama direktörü James Stevenson, Twitter'da yayınladığı bir gönderide ekibin gelecekteki bir güncelleme ile bu hatayı düzelteceklerini doğruladı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler