Splinter Cell Remake Duyuruldu

15.12.2021 22:38 Mehmet Tandoğan

 >
 
Ubisoft, Splinter Cell'in yeniden yapımının geliştirildiğini duyurdu. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Splinter Cell'in remake sürümü hakkında ekip şunları söyledi: "Ubisoft olarak markanın zengin yaratıcılığından yararlanarak bir Splinter Cell versiyonunun (remake) geliştirilmesine yeşil ışık yaktık."
 
Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen remake, yeni nesil görseller sunmak için kendi oyun motorları Snowdrop engine'i kullanacak. Snowdrop, Avatar: Frontiers of Pandora'nın yanı sıra Ubisoft'un yakında çıkacak olan Star Wars oyununun geliştirildiği motordur. Splinter Cell Remake'de Snowdrop kullanılarak sıfırdan yapılacak. Dinamik aydınlatma ve gölgelendirme özelliklerini bünyesinde barındıracak.
 
Ubisoft şu anda yeniden yapım üzerinde çalışmak için personel alımına başladı. Ayrıca bir duyuru videosu paylaştı. Ek olarak Ubisoft blog sayfasında, yaratıcı yönetmen Chris Auty, yapımcı Matt West ve teknik yapımcı Peter Handrinos ile yapılan röportaj yayınlandı.
 
Duyuru videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler