Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı

13.05.2024 14:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Önemli oyun serileri ile beraber ön plana çıkan Square Enix, yeni planlama stratejisi ile birçok projeyi iptal ettiğini açıkladı. Daha önce duyurulmayan bu projeler hakkında şu anda ne yazık ki fikir sahibi değiliz. Ancak bu projelerin bir dönem rafa kaldırılacağı aktarılmıştı.
 
Square Enix kaliteli oyunlara yöneliyor
 
 
 
Mart ayının sonlarında yapılan yeni bir toplantıda oyunların kalitesini arttırmak için geliştirme sürecini elden geçirecek bir düzenleme yapılacağını aktaran Square Enix, bu kapsamda bazı projelerden vazgeçmek durumunda kaldı. Yeni rapor içerisinde aynı zamanda kar oranının önceki yıla göre %70 oranında düştüğü bildiriliyor.
 
Raporlara göre bu kayıplar, geliştirme sürecinin uzunluğu ve kalitesiz yapımlardan kaynaklanıyor. Bu da esasen oyunların iptalleri anlamına geliyor. Şirket artık projelerin orta vadeli bir geliştirme sürecine dayanması ve kaliteli yapımların sunulması gerektiğine inanıyor. Belirlediği stratejik sisteme uymayan projeler ise iptal ediliyor.
 
İlerleyen süreçte Square Enix, daha kaliteli oyunlar sunmayı ve daha fazla oyuncuyu mutlu etmeyi hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 22 Dk önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler