StarHawk'ta Uzay Savaşları Başlamak Üzere (Video)

- Beni tanımanıza az kaldı....
30.04.2012 18:41 Levent Polater


    Playstation 3'e özel geliştirilen StarHawk, artık yapım sürecinde son viraja girdi. 11 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak olan oyun, çok özel oynanış dinamikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.
 
    Yapım için yayınlanan tanıtım videolarında ise şu süreçte doğal olarak bir artış söz konusu. Oyun için gözler önüne serilen yeni videolardan birinde ise yapımın hikayesine odaklanılıyor. Uzak gelecekte geçen StarHawk evreninde insan kolonisi Rifter'lar ile mutasyona uğramış ve 'Outcast' adı verilen bir grup savaş içindedir. Her 2 taraf da Rift enerjisini ele geçirmeye çalışıyor. Ana karakterimiz Emmett Graves ise ilk görevde 'White Sands' (Beyaz kumlar) adında bir zamanlar kendi yaşadığı bölge olan ama şimdi Outcast'ler tarafından ele geçirilen bölgeyi istila etmek için gönderiliyor. Graves'in de aynı zamanda 'Outcast'ler gibi mutasyona uğradığını belirtelim.
   
    Enterasan bir konu akışı ve daha önce görülmemiş bir oynanış sistemi sunan StarHawk'ın yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

[DHVIDEO=4645]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 4 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 10 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler