Steam'de Kampanyaların Ardı Arkası Kesilmiyor

Steam dijital satışların bir numarası haline geldi.
01.12.2011 22:04 Samet Konuksal


     Hem Valve'a, hem de oyun dağıtımcılarına büyük kazanç sağlayan ve çoğu otorite tarafından PC oyunculuğunu devam ettiren etkenler arasında gösterilen Steam, PC'cileri sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı bahar indirimleriyle kapayan Steam'de kampanyaların ardı arkası kesilmiyor.
 
     Valve bu kez yılbaşına kadar her gün rastgele 10 kişiye, istek listesindeki 10 oyunu dağıtma niyetinde. Bugünden itibaren başlayan kampanyaya katılmak için Steam'e girip istek listenizi oluşturmanız yeterli.
 
      Ayrıca bu kampanya boyunca, Steam'in günlük indirimleri de yerini "özel günlük indirimler"e bırakacak. Örneğin bugünün kampanyasında Terraria, %75'lik bir indirim oranıyla birlikte sadece $2.50'ye satılıyor. İndirim yarın akşam saat 20:00'a kadar geçerli olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler