Steam'de Magicka Bu Haftasonu Bedava

18.11.2011 00:01 Samet Konuksal


     Bu senenin büyük sürpriz yapan bağımsız yapımlarından Magicka, sistemiyle birlikte beğenilmişti. Yaratıcı bir büyü sistemine sahip olan oyuna Steam'de yeni bir kampanya yolu gözüktü.
 
     Yapılan açıklamaya göre Magicka, 21 Kasım'a kadar Steam'den ücretsiz olarak indirilebilecek ve yine bu tarihe kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Tabi etkinliğin süresi geçtiğinde oyun Steam listenizden otomatik olarak silinecek. Ancak oyunun boyutuna ve verdiği eğlenceyi oranlarsak, indireceğiniz süreye kesinlikle değecektir.
 
     Herneyse, diğer yandan Magicka Steam'de yine 21 Kasım'a kadar bir indirim sürecine giriyor. Magicka ve Magicka Collection paketi, 21 Kasım'a kadar %75 indirimlerle satılacak. Bu indirimle birlikte Magicka $2.49, DLC'lerin bulunduğu paket ise $6.24'den satılıyor. Bu arada oyunun DLC'lerine ayrı ayrı olarak indirim sunulmuyor.  
 
     Eğer satın almaya niyetiniz varsa buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magicka: Vietnam Platformlar: PC Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 31 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler