Swing Copters Klonları Google Play'den Temizlendi

24.08.2014 00:16 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz günlerde Flappy Bird'ün yapımcısı Dong Nguyen, yeni oyunu Swing Copters'ı oyuncuların beğenisine sundu. Yaklaşık bir gün sonra Google Play, Swing Copters klonlarından geçilmez bir hal almıştı. Neyse ki Google gerekli düzenlemeyi yaptı ve tüm Swing Copters oyunlarını Google Play'den kaldırdı.
 
      Artık Swing Copters ile ilgili arama yaptığınızda Nguyen tarafından yapılmış orjinal Swing Copters ile karşılaşıyorsunuz. Oyuna benzerlik gösteren diğer benzer isimli oyunlar da Swing Copters ile aynı mekaniği kullanmadığı için Google Play'den kaldırılmadı. Mobil oyunların adeta baş belası olan bu klon oyunların Google Play'den kaldırılması yerinde bir adım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swing Copters Platformlar: Mobil Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 9 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler