TES: Skyrim'de Vampire Dönüşebileceğiz

Bir ejdere diş geçirmek hiç de kolay olmayacak
11.09.2011 01:09 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'de vampirlerin de rol alacağı daha önce açıklanmıştı. Buna rağmen oyunda vampire dönüşüp dönüşemeyeceğimizi bilemiyorduk. Şimdi bu konu da netliğe kavuştu.
 
     Bethesda’dan Todd Howard'ın açıklamasına göre oyunda bir vampire dönüşebileceğiz. Vampire dönüştükten sonra eğer tedavi yolunu bulamazsanız sadece bir kan emici olmayacaksınız, aynı zamanda oynanış şekliniz de tamamen değişecek.

     Oyunda gün ışığına çıktığınızda doğal olarak zarar göreceksiniz, ama buna karşın geceleri ise eskisinden çok daha güçlü olacaksınız. Anlayacağınız oyunu bu şekilde oynamanın yararı da, zararı da olacak.

     11 Kasım'da piyasaya çıkacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Eminim bir çoğunuz vampirler olsun veya olmasın bu oyunu sabırsızlıkla bekliyordur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler