Team ICO Koleksiyonu Ps3 Yolunda mı?

26.05.2010 14:15 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Şu sıralar bu nesilin en çok merak edilen oyunları arasında yer alan The Last Guardian'ın yapımıyla meşgul olan Ico Takımı'nın  Ps2 oyunları Ico ve Shadow of the Colossus ,  bugün itibariyle internette dolaşmaya başlayan bir söylentiye göre Ps3 sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

TheSixthAxis sitesinde yer alan ve siteye yakın bir kaynağa dayandırılan habere göre Ico ve Shadow of the Colossus oyunlarını içerecek olan Team Ico Koleksiyonu  , 2011 yılının ilk çeyreğinde Ps3 piyasaya sürülecek.

Image and video hosting by TinyPic


Şimdilik sadece bir söylenti olsa da Ico Takımı'nın bir çok oyunseverin gönlünde taht kurmasına sebep olan Ico ve Shadow of the Colossus oyunlarını içerecek bir paketin Ps3 kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılanacağı kesin.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler