The Binding of Isaac Çıktı

Isaac böyle mızmızlanıp durursa karşısındaki Larry Jr.'ı nasıl dövecek?
29.09.2011 12:01 Gökhan Yılmaz

 
     "Isaac'in annesi, Tanrı'ya olan inancının test edilmesi için oğlunu kurban etmesi gerektiğini duyduğunda, Isaac de bodruma kaçarak çıldırmış düşmanlarıyla, korkularıyla, kardeşleriyle ve hatta annesiyle yüzleşmek zorunda kalır."
 
     The Binding of Isaac, rastgele oluşturulan zindanlara sahip bir aksiyon RPG shooter (Aynı zamanda Rogue-like öğeleri barındırıyor). Oyun dün Steam üzerinden çıkışını yaptı ve şu an %10 indirim ile 4.5$'a satılıyor. Bu indirim 5 Ekim'e kadar devam edecek.
 
     Oyunun müziklerini ücretsiz olarak buradan dinleyebilirsiniz, eğer beğenirseniz ve satın almak isterseniz yine %10 indirimle 5.3$'a alabiliyorsunuz. The Binding of Isaac'in ilginç tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Team Meat Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler