The Finals 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

23.12.2023 14:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Embark ekibi tarafından oyunculara sunulan takım odaklı rekabetçi nişancı oyunu The Finals, bu ayın başlarında piyasaya sürüldü ve o zamandan bu yana açıklanan bilgilere göre 10 milyon oyuncuya ulaştı. Twitter üzerinden yayınlanan gönderiye göre de ekip bu başarıyı kutladı.
 
Eğlenceli bir oyun deneyimi sunmaya devam ediyor 
 
 
 
Kısa süre içinde hem yayıncılar hem de oyuncular tarafından oldukça oynanan ve eğlenceli bir yapıyı bünyesinde barındıran The Finals, hala çok oynanmaya ve eğlenceli içerikleri sunmaya devam ediyor. Oyuncuların ilgisini oldukça çeken bu yapım, oynaması ücretsiz bir deneyimi bünyesinde barındırıyor.
 
Farklı arenalara doğru atılabileceğiniz ve yıkılabilir alanların olduğu bu yapımda, bölge içerisinde ekibinizle beraber yapmanız gereken birtakım görevler bulunuyor. Bu görevleri yerine getirirken diğer takım oyuncuları ile beraber kapışıyor ve eğlencenin dibine vurabiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
THE FINALS Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler