The Last of Us, PS3'ün Bütün Gücünü Kullanıyor

The Last of Us'ta görsel şölene hazır olun
05.02.2013 12:15 Alkan Adakaner


      Playstation 3 için geliştirilen oyunlara baktığımızda özellikle Sony'e bağlı stüdyoların gerçekten mükemmel işler çıkardığına tanık oluyoruz. Özellikle Naughty Dog tam anlamıyla bir görsel şölen sunuyor. Uncharted oyunlarında buna tanık olduk.
 
     Naughty Dog yetkilileri The Last of Us'ta bizi yine büyülemeye hazırlanıyorlar. Yetkililer PS3 için çıkardıkları ilk Uncharted oyununda konsolun gücünün %30'unu kullandıklarını, Uncharted 2'de ise %100'ünü kullanabildiklerini belirtiyorlar. Bunun nedeni ise yeni bir cihazı tam olarak çözmenin zor olmasıymış.
 
     Uncharted 3 ile birlikte Playstation 3'ün gücünü oyunun dünyasına tam olarak yansıttıklarını belirten yetkililer, The Last of Us'ta ise konsolun gücünün tam anlamıyla her zerresini kullandıklarını söylüyorlar. Yani bu oyun Playstation 3'te ancak bu kadar iyi olabilirmiş. Eminiz bu emeklerinin karşılığını da alacaklardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 3 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 4 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 6 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 7 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler