The Witcher 3, Konsollarda 30 FPS'yi Hedefliyor

21.12.2013 21:08 Ant köksal

   
    Witcher 3 geliştiricilerinden Balázs Török, yapılan bir röportajda oyunun şu anda iki hedefi olduğundan bahsetti: 30 fps ve Phsyx bazlı oynanış.

     "...Her zaman olduğu gibi, grafik olarak en iyisini hedefliyoruz. Ancak böyle bir hedefin sınırlamaları var. Çözünürlük konusunda henüz fazla açıklama yapamıyorum ancak şu anki amacımız, oyunda 30 fps yakalayabilmek."
 
     "...Oyunda hemen her şeyin yokedilebilir olmasını istiyoruz. Bunu sadece teknoloji izin verdiği için istemiyoruz, oyunda aktif olarak kullanılabilmesini amaçlıyoruz. Bu sistem için Phsyx, daha da özele inmek gerekirse APEX kullanıyoruz, kumaş simülasyonlarını da aynı sistem gerçekleştiriyor. Nvidia ile optimizasyon için sürekli temastayız."
 
     Török, AMD destekli Mantle'a şüpheyle yaklaşıyor:
 
    "...Mantle diğer GPU üreticileri tarafından da kullanılabilirse DirectX'e alternatif olabilir elbette. Ancak kısa vadede bunun mümkün olacağını düşünmüyorum. Şu anda da Mantle ile aynı şeyi yapabişen bazı OpenGL uzantıları var zaten. İlla alternatif bir sistem kullanılacaksa, masaüstü için OpenGL, mobil cihazlar için OpenGL ES kullanmayı tercih ederim."
 
     Eh, en azından (önceden yaptığımız bir haberde de belirttiğimiz gibi), oyunun açılışında 'Nvidia logosu' olacağı kesinleşmiş oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler