The Wolf Among Us 2, Unreal Engine Grafik Motorunu Kullanacak

18.12.2019 18:28 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards 2019 etkinliğinde duyurulan The Wolf Among Us 2'den yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere ilk oyunu geliştiren şirket Telltale Games kapandıktan sonra oyunun ikincisi iptal edilmişti. Stüdyonun geri açılmasından sonra oyunun ikincisi çok geçmeden yeniden duyuruldu.
 
Ancak yeni oyunda grafiksel anlamda bazı yenilikler olacak. Telltale Games'in önceden kullandığı grafik motoru yerine bu sefer Unreal Engine kullanılacak. Daha öncesinde kullandıkları motorun zaten işleri zorlaştırdığı daha önce açıklanmıştı.
 
Burada ilginç olan durum, Telltale zaten şirketi kapatmadan önce grafik motorunu değiştirmişti ve Unity ile çalışmaya başlamışlardı. Görünen o ki Unity'den de istedikleri verimi alamamışlar ve Unreal motoruna geçmeye karar vermişler.
 
Ayrıca ikinci oyuna, ilk oyundan tanıdığımız aktörlerin de dönüş yapacağını öğrendik. Adam Harrington ve Erin Yvette yeni oyunda da bulunacaklar.
 
Oyunun en erken 2021 yılında konsollar ve PC için çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wolf Among Us 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Telltale Games Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler