Touhou Danmaku Kagura: Phantasia Lost PC için 8 Şubat 2024'te Çıkıyor

08.08.2023 13:30 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Unknown X, ritim oyunu Touhou Danmaku Kagura: Phantasia Lost'un 8 Şubat 2024'te Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak bir Switch sürümü de planlandı, ancak çıkış tarihi verilmedi.
 
Unknown X ayrıca Touhou Danmaku Kagura: Phantasia Lost'ta Undertale'in geliştiricisi Toby Fox ve Touhou Project'in geliştiricisi Zun'un ücretsiz indirilebilir içerik olarak ortak bir şarkıya yer vereceğini duyurdu.
 
Touhou Danmaku Kagura: Phantasia Lost, Touhou Project'in resmi olarak onaylanmış ilk akıllı telefon ritim oyunu Touhou Danmaku Kagura'nın bağımsız bir versiyon olarak yeniden inşa edilmiş halidir.
 
Danmaku Kagura oynayın ve artık çorak olan Phantasia'yı yeniden inşa etmenin anahtarını bulmak için Mitama Kartlarını, Anı Parçalarını toplayın. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 6 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler