Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor

29.04.2024 12:25 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Cygames ve geliştirici Arc System Works, parti aksiyon oyunu Umamusume: Pretty Derby – Party Dash'in 30 Ağustos'ta PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Japonya'da Switch için fiziksel bir sürüm mevcut olacak. Standart sürüm, oyunun bir kopyası, bir "Hachauma" çıkartması ve Umamusume: Pretty Derby mobil oyunu için özel bir öğe seti için bir kupon içerecek. Deluxe Kutu, standart sürümdeki tüm içeriğin yanı sıra indirilebilir içerik "Takım Paketi", bir "Hachauma" blok figür seti, bir "Hachauma" özel çantası ve bir "Hachauma" içerecek. Deluxe Box'ın yalnızca ticari amaçlı bir versiyonu da CyStore üzerinden satışa sunulacak.
 
Umamusume: Pretty Derby – Party Dash dünya çapında tüm platformlarda dijital olarak mevcut olacak. Oyunun bir kopyasının yanı sıra Japonya'daki Umamusume: Pretty Derby mobil oyunu için özel bir öğe seti için bir kupon içerecek. 
 
Tracen Academy Fan Fest'in en yeni etkinliğinde dört etkinlik yer alıyor: Hurtling Hurdles, Blazing Baskets, Dodgeball Demolition ve Gourmet Gauntlet. Her etkinlikte, her takımdan Umamusume zafer için yarışacak. Oyuncular zirveye giden yolda yıldızlarla dolu Umamusume kadrosundan seçim yapma şansına sahip olacaklar.
 
Fragman Videosu 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler