Uncharted 4'te Türkçe Dublaj ve Altyazı Seçeneği Bulunacak!

09.12.2015 13:44 Samet Konuksal

 
    Sony, PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™, 18 Mart 2016’da Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle piyasaya sunulacak.

    Heyecanla beklenen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb ve Knot’u Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas’ı ise Talha Sayar seslendirecek.
Ekim 2015’te piyasaya çıkan ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection da Türkçe dublaj ve altyazı özelliklerine sahipti.
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! 2 Saat önce Grafikleriyle Öne Çıkan Türk Yapımı Black State Neler Sunuyor? 4 Saat önce IEM Rio 2024 Turnuvası Eşleşmeleri Yapıldı! 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 24 Eylül God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 24 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler