Worms: Revolution'dan Duyuru Videosu

31.03.2012 20:20 Samet Konuksal


     Team 17'nin eski havasına bir türlü sokamadığı Worms serisi, Revolution ile evrime sürükleniyor. Yeni duyurulan Worms: Revolution'un duyuru videosu yayınlandı.
 
     Bu sonbaharda PC, PS3 ve X360 için indirilebilir olarak sunulması planlanan Worms: Revolutin'un duyuru videosunda değişen oyun motorunun izlerini çok rahat bir şekilde görebiliyoruz. Oldukça kısa süreli olan videoda oynanış sahneleri bizlere gösteriliyor. 
 
     Sevimli kurtçuklarımızı görünüş açısından ilginç bir görünüme sokan Worms: Revolution'un videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Revolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 10 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler